Posts by type

Vegan

Squashes stuffed with quinoa, zucchini, mushrooms & cashews

Squashes stuffed with quinoa, zucchini, mushrooms & cashews

By Posted on 1 min read
This fall recipe is vegan and contains enough vegetable protein to satisfy the body’s requirements. It is therefore balanced and provides energy, fibre, vitamins and minerals that contribute to a healthy iron content.

Share

Vollkorn-Taboulé mit saisonalem Gemüse

Vollkorn-Taboulé mit saisonalem Gemüse

By Posted on 1 min read

Der Sommer ist da! Es ist Zeit, die langen Tage, Abendspaziergänge und Essen im Freien mit Freunden zu geniessen! Diese Saison bringt uns zusammen und ermutigt uns, gemeinsam etwas zu unternehmen. …

Share

Wholemeal tabbouleh with seasonal vegetables

Wholemeal tabbouleh with seasonal vegetables

By Posted on 1 min read

Summer is here and its time to enjoy the long summer days, evening walks, and outdoor dining with friends and many more! This season brings us together and encourages us to …

Share

Glasnudelsalat mit Tofu

Glasnudelsalat mit Tofu

By Posted on 1 min read
Tofu wird aus zu Sojamilch verarbeiteten weissen Sojabohnen hergestellt. In kombination mit Glasnudeln, Kokosmilch und Gemüse wird daraus ein leckerer frischer Sommersalat.

Share

Dattes medjool fourrées à l’amande et enrobées de chocolat noir

Dattes medjool fourrées à l’amande et enrobées de chocolat noir

By Posted on 2 min read
Comme la plupart des fruits séchés, la datte est très riche mais elle offre également de nombreux bienfaits en plus d’être délicieuse. Dans cet article, nous allons revenir sur les principaux bienfaits des dattes avant de nous intéresser à ma recette de dattes enrobées de chocolat noir. Comme je vous le disais en intro, la datte est un aliment plutôt calorique qui est constitué principalement de glucides. Il est vrai qu’aujourd’hui on a tendance à se méfier du sucre, avec raison d’ailleurs. Alors quel est l’intérêt des dattes ?

Share

Carrot nut spread

Carrot nut spread

By Posted on 1 min read
How about some carrot on your bread? Sounds wild – it is! But also super tasty. Try our carrot nut spread.

Share