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Baguette

Caramelised grapes on goat’s cream cheese

Caramelised grapes on goat’s cream cheese

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Strictly speaking, seedless grapes do not exist! They do have seeds, but they are so tiny that you don’t even notice them when eating the delicious berries. By the way, “seedless” grape varieties have not been artificially created in a laboratory, but have come about through a random, natural mutation.

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Feine rote Peperoni Suppe

Feine rote Peperoni Suppe

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Wenn die Tage kürzer und kälter werden, ist eine herzhafte Suppe genau das Richtige. Sie spendet nicht nur ein wohliges Gefühl im Magen, sondern auch im Gaumen. In Kombination mit Rahm, überzeugt die orangefarbene Suppe auch optisch und trägt damit zum puren Genuss bei.

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Artichokes with herb dip and mustard-honey dip

Artichokes with herb dip and mustard-honey dip

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Artichokes with herb dip and mustard-honey dip. A healthy and delicious aperitif in order to start a perfect evening with your friends and family.

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Artischocke mit zweierlei Dips

Artischocke mit zweierlei Dips

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Die Artischocke gehört zur Familie der Korbblütler und stammt ursprünglich aus dem Mittelmeerraum.

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L’artichaut et ses savoureux dips : herbes et moutarde-miel

L’artichaut et ses savoureux dips : herbes et moutarde-miel

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L’artichaut et ses dips à la moutarde-miel et aux herbes. L’apéro parfait pour débuter une soirée entre amis de manière saine et savoureuse.

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Raisins caramélisés sur fromage frais de chèvre

Raisins caramélisés sur fromage frais de chèvre

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Le raisin sans pépins n’existe pas à proprement parler ! Ils ont des pépins, mais ils sont si petits qu’on ne les remarque même pas quand on mange ces délicieuses baies. …

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