Posts by type

gomasio

Tempeh noodles

Tempeh noodles

By Posted on 1 min read
Tempeh is made from soybeans left whole (unlike its cousin, tofu). And the result is a food that tastes better than tofu and has a denser, sometimes even crunchy texture. In short, this is a food you should try urgently, even if you are not vegan.

Share

Nouilles au tempeh

Nouilles au tempeh

By Posted on 1 min read
Connais-tu le tempeh ? Le tempeh est un aliment d’origine végétale très riche en protéines et super facile à cuisiner.

Share

Soupe de carottes au miso

Soupe de carottes au miso

By Posted on 1 min read

Que diriez-vous d’une délicieuse soupe de carottes avec un ingrédient spécial pour une petite touche exotique ? Originaire du Japon, le miso est une pâte de soja fermenté qu’on utilise comme …

Share

Healthy mozzarella sticks

Healthy mozzarella sticks

By Posted on 1 min read
There is always the possibility of making a dish healthier, especially when it comes to “junk food”. So here’s a healthy version of the famous mozzarella sticks to treat your friends to during your aperitifs.

Share

Stick de mozzarella – healthy

Stick de mozzarella – healthy

By Posted on 1 min read

Il y a toujours la possibilité de rendre un plat plus healthy, notamment lorsqu’il s’agit de ” malbouffe “. Voici donc une version saine des célèbres sticks de mozzarella pour régaler …

Share