L’huile d’olive – un ingrédient méditerranéen ancien
Plus tard dans l’histoire – et nous pouvons certainement le dire – ces gens ont pris l’habitude d’utiliser de l’huile d’olive. En grande quantité.
Plus tard dans l’histoire – et nous pouvons certainement le dire – ces gens ont pris l’habitude d’utiliser de l’huile d’olive. En grande quantité.
Gyms, kitchens, temples, lamps, medical cabinets, all were practically smeared with olive oil. That’s how ancient people loved and highly prized it. Oileries were very widespread in many countries like Turkey, Tunisia, Libya, Spain, Morocco, and many others. Oil was truly a valuable resource and not in the least because of how hard it was obtained.
De la mozzarella finement fondue enveloppée dans une pâte croustillante avec des graines de sésame noir. Et au milieu, un délicieux mélange de légumes frais, de feta et d’olives. Laisse-toi surprendre par cette combinaison !
Do you ever long for the spices and flavours of the South? This stuffed crust pizza brings the holiday vibes to your home. Finely melted mozzarella wrapped in crispy dough with black sesame seeds. And in the middle, a delicious mix of fresh vegetables, feta and olives. Let yourself be surprised by the combination!
Une recette de tagliatelles fraîches accompagnée d’une sauce tomate froide à la grecque pour commencer la saison de l’automne. Un régal pour vos papilles !
It’s finally summer: the sun keeps shining all day, the pools are well attended and ice cream can be found on every corner! On warm days like this one, we prefer …