Tag Archives Wendelinhof

BIOLogisch: the sustainable organic butchery

BIOLogisch: the sustainable organic butchery

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They are characterised by genuine butchery: in 2023, our producer BIOLogisch celebrates its 80th anniversary. It goes without saying that a lot has changed since the company was acquired in 1943 – but at its core, the promise has remained the same: animal welfare, respect, health and sustainability. Daniel Naumann, head of BIOLogisch, gave us a tour of the family business and introduced us to one of their suppliers, Wendelinhof.

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BIOLogisch : la boucherie bio durable

BIOLogisch : la boucherie bio durable

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Ils se distinguent par un véritable travail de boucher : en 2023, notre producteur BIOLogisch fêtera son 80e anniversaire. Il est évident que beaucoup de choses ont changé depuis l’acquisition de l’entreprise en 1943, mais au fond, la promesse est restée la même : bien-être animal, respect, santé et durabilité. Daniel Naumann, directeur de BIOLogisch, nous a fait visiter l’entreprise familiale et nous présente l’un de ses fournisseurs, le Wendelinhof.

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BIOLogisch: die nachhaltige Bio-Metzgerei

BIOLogisch: die nachhaltige Bio-Metzgerei

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Sie zeichnen sich aus durch echtes Metzgerhandwerk: 2023 feiert unser Produzent BIOLogisch sein 80. Jubiläum. Dass sich seit dem Erwerb des Betriebs in 1943 viel verändert hat, liegt nahe – im Kern aber ist das Versprechen dasselbe geblieben: Tierwohl, Respekt, Gesundheit und Nachhaltigkeit. Daniel Naumann, Leiter von BIOLogisch, hat uns durch den Familienbetrieb geführt und uns einen ihrer Lieferanten, den Wendelinhof, vorgestellt.

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“Free Range” – What Does it Actually Mean?

“Free Range” – What Does it Actually Mean?

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“Actually, it’s quite simple — I just wonder how I would like it in terms of freedom.” Esther Vock from Wendelinhof on animal husbandry Fresh eggs for scrambled eggs for the …

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