Cette recette est un doux mélange de saveurs et d’épices, elle est équilibrée et se déguste autant bien en entrée qu’en plat si ajuste la portion. Il est préférable de choisir des carottes bio étant donné que la peau n’est pas retirée.
Pinsa is a traditional Roman dish that claims to be the ancestor of pizza. The texture of its dough is somewhere between pizza and foccacia. Thanks to the use of wholemeal flour and the vegetable and shrimp topping, this recipe is balanced, rich in fibre and vitamins.
J’adore le curry ! C’est mon plat préféré lorsque j’ai besoin de quelque chose de rapide et de facile. Cela signifie pour toi que tu obtiens non seulement la recette de l’un de mes plats préférés, mais aussi une recette simple de tous les jours que tu reproduiras certainement très souvent.
A delicious polenta recipe with pumpkin and vegetables for the colder days. It’s easy to make, nourishing and will make you feel warm from the inside out.
I love curry! It’s my go-to food when I need something quick and easy. That means for you: you not only get one of my absolute favourite dishes, but also a simple everyday recipe that you will definitely make more often.