Posts by type

Sweets

Caramelised almonds

Caramelised almonds

By Posted on 1 min read
They are virtually a must at every fair and are a delight for young and old alike: caramelised almonds. But what to do when there’s currently neither fair nor market nearby? Just make them at home! It’s really quite simple – we’ll show you how.

Share

By
Amandes brûlées

Amandes brûlées

By Posted on 1 min read
Elles sont presque incontournables à chaque fête foraine et font le bonheur des petits comme des grands : les amandes grillées. Mais que faire quand il n’y a pas de foire ou de marché à proximité ? Il suffit de le faire à la maison ! C’est très simple – nous te montrons comment faire.

Share

By
Cookies avec seulement deux ingrédients

Cookies avec seulement deux ingrédients

By Posted on 1 min read
Cette recette est parfaite lorsque le monstre des cookies t’appelle. Il se peut que tu aies tous les ingrédients à la maison. Les biscuits sont préparés en un clin d’œil et ne contiennent pas de sucre ajouté grâce aux bananes. Plus les bananes sont brunes, plus les cookies sont sucrés – la recette est donc idéale pour utiliser les bananes qui n’ont pas été utilisées.

Share

Gebrannte Mandeln

Gebrannte Mandeln

By Posted on 1 min read
Sie sind schon fast ein Muss an jeder Chibli und erfreuen sowohl Gross als auch Klein: gebrannte Mandeln. Aber was tun, wenn gerade weder Chilbi noch Markt in der Nähe stattfinden? Ganz einfach zu Hause machen! Das ist nämlich ganz einfach – wir zeigen dir, wie’s geht.

Share

By
Almond-sesame cookies

Almond-sesame cookies

By Posted on 1 min read
Cookies are the classic dessert par excellence. Thanks to wholemeal and almonds, these are a little more nutritious – and quick to make!

Share

2-ingredient cookies

2-ingredient cookies

By Posted on 1 min read
This recipe is perfect for when the Cookie Monster calls. You might probably have all the ingredients at home anyway. The biscuits can be made in no time and, thanks to the bananas, they don’t need any added sugar. The browner the bananas, the sweeter the cookies – so this recipe is also great for using up leftover bananas.

Share