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Fresh & Healthy

Pumpkin-tofu curry

Pumpkin-tofu curry

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Are you in search of something warm, exotic and vegan-friendly? Look no further! Behold the perfect winter dish to combat those chilly days. Let your taste buds journey to sunnier climes with the tantalising blend of curry and creamy coconut milk.

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Veganer Zitronenkuchen

Veganer Zitronenkuchen

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Zwischen traditionellem Zitronenkuchen und Bananenbrot gelegen, bringt dieses Rezept die Fans beider Köstlichkeiten zusammen. Die Kombination aus Zitrone und Mohn ist ausserdem ein grossartiger Klassiker, der auf dem Teller hervorragend funktioniert und sowohl das Auge als auch den Mund erfreut. Ein wahrer Genuss!

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Vegan lemon cake

Vegan lemon cake

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In between traditional lemon cake and banana bread, this recipe will bring together fans of both delicacies. The lemon and poppy seed combination is also a great classic that works superbly well on the plate to delight both the eyes and the mouth. A real treat!

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Granola fait maison sans sucre

Granola fait maison sans sucre

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Ce granola est non seulement rapide à préparer, il est également sans céréales et donc sans gluten, pauvre en histamine, pauvre en fructose ou plutôt sans sucre ajouté, végétalien et pauvre en FODMAP. Il est donc très digeste pour la grande majorité des gens, sans compter que les ingrédients sont très sains.

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Vietnamese fried noodles with tofu

Vietnamese fried noodles with tofu

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As far as my recipes are concerned, I always like to get inspired when travelling and then incorporate my experiences into my cooking at home. This results in simple but interesting fusion dishes. One of my favourite foodie countries so far has been Vietnam. I love the fresh flavours they achieve with all the herbs. And that’s exactly what you can taste in these noodles.

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Tarte flambée au potiron

Tarte flambée au potiron

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Je suis une enfant de l’été jusqu’au bout des doigts. Mais l’automne et l’hiver ont aussi leurs charmes, surtout en matière de cuisine ! Le potiron est l’un de mes plats préférés. Je pense qu’il se marie avec presque tout. De plus, le potiron d’Hokkaido est très digeste et très recommandé pour les estomacs sensibles.

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