This fall recipe is vegan and contains enough vegetable protein to satisfy the body’s requirements. It is therefore balanced and provides energy, fibre, vitamins and minerals that contribute to a healthy iron content.
Tomatoes Focaccia
The delicate tomato focaccia is actually a traditional component of the Italian breakfast – but we also enjoy this flat, crispy bread with fresh tomatoes as an aperitif, side dish or …
Les meilleures épices pour vos repas
Il s’agi d’un monde aux mille saveurs et mille couleurs capable de vous procurer toute une palette de sensations, allant d’un feu jaillissant tel un volcan à la douce subtilité d’un …
Squash, cinnamon & cardamom cheesecake pie
This pie is inspired by both the traditional seasonal squash pie and the popular New York cheesecake. It brings sweetness and autumn spices for rainy days.
La magie du curcuma
Le curcuma est une racine exotique qu’on imagine d’origine indienne et malaisienne. Cultivée pour ses bienfaits depuis pas loin de 4000 ans dans sa région d’origine, cette épice a été connue …
Spargel Curry
Asparagus Curry A taste of summer is never complete without using asparagus in creative ways. One way I like to enjoy this season’s bounty is to make a fresh aromatic Indian …