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Bol végan au tempeh

Bol végan au tempeh

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Si vous n’avez pas l’habitude de cuisiner les légumes, vous allez apprécier les légumes surgelés. C’est simple, c’est pratique et c’est bon !

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Pizza with mozzarella crust, tomatoes, feta and olives

Pizza with mozzarella crust, tomatoes, feta and olives

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Do you ever long for the spices and flavours of the South? This stuffed crust pizza brings the holiday vibes to your home. Finely melted mozzarella wrapped in crispy dough with black sesame seeds. And in the middle, a delicious mix of fresh vegetables, feta and olives. Let yourself be surprised by the combination!

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Poireaux rôtis & farcis au sarrasin (façon risotto)

Poireaux rôtis & farcis au sarrasin (façon risotto)

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Le poireau est un vieux légume qui se consomme principalement de septembre à avril. Goûteux et de très bonne qualité nutritionnelle par sa teneur en fibres et en antioxydants, il se marie parfaitement bien avec le risotto de sarrasin qui apporte lui, énergie et protéines.

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Pizza mit Mozzarella-Rand, Tomaten, Feta und Oliven

Pizza mit Mozzarella-Rand, Tomaten, Feta und Oliven

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Sehnst du dich manchmal auch nach den südländischen Gewürzen und Geschmäckern? Diese Pizza mit gefülltem Rand bringt die Urlaubs-Vibes zu dir nach Hause. Fein geschmolzener Mozzarella umhüllt von knusprigem Teig mit schwarzem Sesam und in der Mitte eine leckere Mischung aus frischem Gemüse, Feta und Oliven. Lass dich überraschen von der Kombi!

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Fried grated sweet potatoes

Fried grated sweet potatoes

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Even though sweet potatoes are tubers, they have no further similarities with classic potatoes whatsoever! Sweet potatoes are also referred to as “batatas”, by the way. Today, we are making delicious “Rösti” out of them.

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Randen-Gemüse-Crêpes

Randen-Gemüse-Crêpes

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Begeistere deine Freunde mit diesen farbenfrohen Crêpes, die obendrein auch noch gesund sind!

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