Posts by type

Side

Beignets mit Zucchettiblüten

Beignets mit Zucchettiblüten

By Posted on 1 min read
Diese Zucchettiblüten-Beignets können als Vorspeise oder als Beilage gegessen werden. Sie werden deine Gäste und dich selbst sicher begeistern!

Share

Granola aux algues

Granola aux algues

By Posted on 0 min read
As-tu déjà réalisé un granola sucré-salé ? Nous partageons avec toi cette délicieuse recette qui donnera du croquant à ta soupe !

Share

Quinotto courgette-Bruxelles

Quinotto courgette-Bruxelles

By Posted on 0 min read
Tu te demandes comment faire un plat avec du quinoa ? Dans cet article, nous te partageons une délicieuse recette à réaliser avec cet ingrédient.

Share

Intense wild garlic salt

Intense wild garlic salt

By Posted on 1 min read
Fancy some spring seasoning? Here we introduce you to our wild garlic salt, which also makes a great gift. It is very easy to make and goes well with a variety of dishes.

Share

Balsamic and mustard marinated tempeh

Balsamic and mustard marinated tempeh

By Posted on 1 min read
You don’t know how to cook or season tempeh? Then this recipe is for you! It will allow you to perfectly marinate your tempeh and enjoy it in a new way.

Share

Geröstete Rüebli mit Burrata

Geröstete Rüebli mit Burrata

By Posted on 1 min read
Diese gerösteten Rüebli mit frischem Burrata können als Vorspeise oder als Beilage genossen werden. Probiere das Rezept jetzt aus und lass es dir schmecken!

Share