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Gluten-Free

Pumpkin-tofu curry

Pumpkin-tofu curry

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Are you in search of something warm, exotic and vegan-friendly? Look no further! Behold the perfect winter dish to combat those chilly days. Let your taste buds journey to sunnier climes with the tantalising blend of curry and creamy coconut milk.

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Panna cotta végétalienne avec sauce framboise

Panna cotta végétalienne avec sauce framboise

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Tu cherches encore une recette de dessert végétalien pour des événements alimentaires ? Avec cette panna cotta, tu ne te trompes certainement pas. En effet, même les personnes qui n’ont pas l’habitude de se nourrir de manière végétalienne peuvent s’en régaler !

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Vegan panna cotta with raspberry sauce

Vegan panna cotta with raspberry sauce

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Are you still looking for a vegan dessert recipe for events involving food? You certainly can’t go wrong with this panna cotta! It’s a treat for both people on a vegan diet and those who don’t normally eat vegan food.

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Veganes Panna Cotta mit Himbeersauce

Veganes Panna Cotta mit Himbeersauce

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Suchst du noch nach einem veganen Dessertrezept für Essensveranstaltungen? Mit diesem Panna Cotta machst du bestimmt nichts falsch. Es ist nämlich auch für Menschen, die sich sonst nicht vegan ernähren, ein Zuckerschlecken!

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Granola fait maison sans sucre

Granola fait maison sans sucre

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Ce granola est non seulement rapide à préparer, il est également sans céréales et donc sans gluten, pauvre en histamine, pauvre en fructose ou plutôt sans sucre ajouté, végétalien et pauvre en FODMAP. Il est donc très digeste pour la grande majorité des gens, sans compter que les ingrédients sont très sains.

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Vietnamese fried noodles with tofu

Vietnamese fried noodles with tofu

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As far as my recipes are concerned, I always like to get inspired when travelling and then incorporate my experiences into my cooking at home. This results in simple but interesting fusion dishes. One of my favourite foodie countries so far has been Vietnam. I love the fresh flavours they achieve with all the herbs. And that’s exactly what you can taste in these noodles.

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