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Chocolate Crescent Biscuits

Chocolate Crescent Biscuits

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Vanilla crescents are already one of our Christmas biscuit staples, so we have a slightly modified version for you: chocolate crescents! The only new ingredient is cocoa powder, which gives these …

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Mussels au gratin

Mussels au gratin

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What do we know about mussels? They are usually cooked in white wine and parsley and served with French fries. That’s probably what most of us have in mind when it …

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Grüner Tee & Vanille Madeleines

Grüner Tee & Vanille Madeleines

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Dieses Rezept ist inspiriert von den traditionellen und allzeit beliebten Butter-Madeleines und dem einzigartigen Geschmack des japanischen Grüntees. Sie sind sehr einfach herzustellen und haben den Vorteil, dass sie weniger Zucker …

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Green tea & vanilla madeleines

Green tea & vanilla madeleines

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This recipe is inspired by the traditional butter madeleines that are so popular, and the unique flavour of Japanese green tea. They are very easy to make and have the benefit …

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Richtig feine Marronicreme

Richtig feine Marronicreme

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Vom 11. bis ins 18. Jahrhundert galten Marroni als unentbehrliches Grundnahrungsmittel. Aufgrund ihres hohen Stärkegehalts wurden diese Nussfrüchte zu Mehl gemahlen, welches zur Herstellung von Brot verwendet wurde.

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