This recipe is a refreshing blend of Mediterranean flavours that can be enjoyed at any time. You can serve gaspacho as a main course with bread and cheese or simply as a starter.
À la frontière entre le cake au citron traditionnel et le banana bread, cette recette réunira les inconditionnels des deux pâtisseries. L’association citron-pavot est également un grand classique qui fonctionne super bien dans l’assiette pour le plaisir des yeux et de la bouche. Un vrai régal !
Marroni sind in mehr als nur einer Hinsicht eine interessante Frucht. Sie sind reich an Ballaststoffen und Stärke und liefern eine gute Menge an Kohlenhydraten. Die Energie wird allmählich an den Körper abgegeben, was es ermöglicht, eine längere Leistung zu erbringen, was sich wiederum positiv auf die Sättigung und die Verdauung auswirkt.
Chestnuts are an interesting fruit in more ways than one. Rich in fibre and starch, they provide a good supply of carbohydrates. The energy is released gradually into the body, which makes it possible to sustain a prolonged effort, with positive effects on satiety and digestion.