Tag Archives Veganuary

Der Mythos der Blutorangen

Der Mythos der Blutorangen

By Posted on 3 min read
Abgesehen von der intensiveren Farbe profitieren Blutorangen von zusätzlichen antioxidativen Eigenschaften, die im Anthocyanidin-Pigment eingeschlossen sind.

Share

By
Vegan panna cotta with raspberry sauce

Vegan panna cotta with raspberry sauce

By Posted on 1 min read
Are you still looking for a vegan dessert recipe for events involving food? You certainly can’t go wrong with this panna cotta! It’s a treat for both people on a vegan diet and those who don’t normally eat vegan food.

Share

Dates – full of goodness

Dates – full of goodness

By Posted on 2 min read
When buying Medjool dates, you get fresh fruit picked straight from trees with no prior thermal or chemical treatments.

Share

By
Veganes Panna Cotta mit Himbeersauce

Veganes Panna Cotta mit Himbeersauce

By Posted on 1 min read
Suchst du noch nach einem veganen Dessertrezept für Essensveranstaltungen? Mit diesem Panna Cotta machst du bestimmt nichts falsch. Es ist nämlich auch für Menschen, die sich sonst nicht vegan ernähren, ein Zuckerschlecken!

Share

Granola fait maison sans sucre

Granola fait maison sans sucre

By Posted on 1 min read
Ce granola est non seulement rapide à préparer, il est également sans céréales et donc sans gluten, pauvre en histamine, pauvre en fructose ou plutôt sans sucre ajouté, végétalien et pauvre en FODMAP. Il est donc très digeste pour la grande majorité des gens, sans compter que les ingrédients sont très sains.

Share

Vietnamese fried noodles with tofu

Vietnamese fried noodles with tofu

By Posted on 1 min read
As far as my recipes are concerned, I always like to get inspired when travelling and then incorporate my experiences into my cooking at home. This results in simple but interesting fusion dishes. One of my favourite foodie countries so far has been Vietnam. I love the fresh flavours they achieve with all the herbs. And that’s exactly what you can taste in these noodles.

Share