Posts by type

Indisch

Quick Red Lentil Dal

Quick Red Lentil Dal

By Posted on 1 min read
Did you know that the red lentil is actually brown? The strong orange-red colour only appears after peeling. That’s why it can be enjoyed after only 10 minutes of cooking and is easily digested. Today we are cooking a delicious dal with red lentils.

Share

Chutney de poires et de prunes

Chutney de poires et de prunes

By Posted on 1 min read
Un chutney est une sauce épicée, parfois piquante ou aigre-douce, originaire de la cuisine indienne. Aujourd’hui, nous allons cuisiner un chutney avec des poires et des prunes.

Share

Pear and Plum Chutney

Pear and Plum Chutney

By Posted on 1 min read
A chutney is a spicy, sometimes hot or sweet and sour sauce that originates from Indian cuisine. Today, we are cooking a chutney with pears and plums today.

Share

Birnen Zwetschgen Chutney

Birnen Zwetschgen Chutney

By Posted on 1 min read
Bei einem Chutney handelt es sich um eine würzige, teilweise scharf-pikante oder auch süss-saure Sauce, die aus der indischen Küche stammt.

Share

Chutney aux pruneaux

Chutney aux pruneaux

By Posted on 1 min read

Les prunes suisses moelleuses sont là ! Et ne sont-elles pas les meilleures cette année ! En plus de les savourer fraîches, tu peux aussi immortaliser leur saveur dans un bocal …

Share

Zwetschgen Chutney

Zwetschgen Chutney

By Posted on 1 min read

Die samtigen Schweizer Zwetschgen sind da! Und sie sind wie immer grossartig! Aber du kannst sie nicht nur frisch geniessen, sondern auch in einem Glas gefangen halten – probiere dazu dieses …

Share