Tag Archives vegan

Kürbis-Tofu-Curry

Kürbis-Tofu-Curry

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Bist du auf der Suche nach etwas Warmem, Exotischem und Veganem? Dann hast du’s jetzt gefunden! Hier kommt das perfekte Wintergericht für die kalten Tage. Lass deine Geschmacksknospen mit der verlockenden Mischung aus Curry und cremiger Kokosmilch in sonnigere Gefilde reisen.

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Pumpkin-tofu curry

Pumpkin-tofu curry

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Are you in search of something warm, exotic and vegan-friendly? Look no further! Behold the perfect winter dish to combat those chilly days. Let your taste buds journey to sunnier climes with the tantalising blend of curry and creamy coconut milk.

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Miso carrot soup

Miso carrot soup

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Originally from Japan, miso is a fermented soy paste that is used as a condiment to spice up dishes. Soy and fermentation make it an excellent nutritional cocktail with proteins, vitamins and minerals. Interested yet?

Miso-Rüeblisuppe

Miso-Rüeblisuppe

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Miso kommt ursprünglich aus Japan und ist eine fermentierte Sojapaste, die als Gewürz zum Würzen von Gerichten verwendet wird. Soja und Fermentation machen sie zu einem hervorragenden Nährstoffcocktail mit Proteinen, Vitaminen und Mineralien. Schon neugierig geworden?

Les graines de chia – une source d’énergie ancestrale

Les graines de chia – une source d’énergie ancestrale

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Il n’y a pas si longtemps, les graines de chia étaient considérées comme un “superfood “. Elles sont devenues un ingrédient populaire dans les smoothies et les puddings. Mais les Mayas et les Aztèques apprécient ces petites sources d’énergie depuis au moins 3000 ans.

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Chia seeds – an ancient powerhouse

Chia seeds – an ancient powerhouse

By Posted on 3 min read

It is known that Aztecs would enjoy drinking water with chia seeds and lemon. It is full of benefits and can be used for many recipes.

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