Tag Archives dal

Quick Red Lentil Dal

Quick Red Lentil Dal

By Posted on 1 min read
Did you know that the red lentil is actually brown? The strong orange-red colour only appears after peeling. That’s why it can be enjoyed after only 10 minutes of cooking and is easily digested. Today we are cooking a delicious dal with red lentils.

Share

Dahl de lentilles corail aux épinards

Dahl de lentilles corail aux épinards

By Posted on 1 min read
Le dahl de lentilles est un plat traditionnel indien qui mélange les épices bienfaisantes et les saveurs. Ce plat s’accompagne en général de pain afin d’obtenir une complémentarité en protéines végétales et pourquoi pas d’une petite sauce de yogourt nature. Cette recette est équilibrée en nutriments et riche en fibres.

Share

Colourful lentil

Colourful lentil

By Posted on 3 min read

Grain legumes are cultivated for their fruits that are known as pulses. Those are just seeds that are dried and happily consumed by people. There are plenty of different legumes. The …

Share

By
Farbenfrohe Linsen

Farbenfrohe Linsen

By Posted on 3 min read

Getreide wird wegen der Früchte angebaut und ist als Hülsenfrucht bekannt. Das sind getrocknete Samen, die von uns Menschen mit Liebe verzehrt werden. Es gibt viele verschiedene Hülsenfrüchte. Zu den wichtigsten …

Share

By
Schnelles Rote Linsen Dal

Schnelles Rote Linsen Dal

By Posted on 1 min read
Wusstest du, dass die Rote Linse eigentlich braun ist? Die kräftig orange-rote Farbe kommt erst nach dem Schälen zum Vorschein. Deshalb ist sie auch schon nach 10 Minuten Kochzeit verzehrbar und bekömmlich. Wir kochen heute ein feines Dal mit roten Linsen.

Share