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Soupe froide à l’avocat et concombre

Soupe froide à l’avocat et concombre

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Fraiche, désaltérante et rassasiante, cette soupe froide est un excellent moyen d’apporter de l’eau à notre corps et d’augmenter l’apport en végétaux. Riche en bonnes graisses de par l’avocat mais également en vitamines et minéraux, le basilic lui octroie un pouvoir antispasmodique.

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Shakshuka mit Auberginen

Shakshuka mit Auberginen

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Dieses Gericht ist reich an Eiweiss, leicht und vor allem super fein. Es passt sehr gut zu einer guten Scheibe Sauerteig- / Vollkornbrot oder Basmati- / braunem Reis.

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Shakshuka with aubergines

Shakshuka with aubergines

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This dish is rich in protein, light and, above all, delicious. It goes very well with a good slice of sourdough / wholemeal bread or basmati / brown rice.

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Sugar-free homemade granola

Sugar-free homemade granola

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This granola is not only quick to prepare, but also grain-free and therefore gluten-free, low in histamine, low in fructose or rather completely without added sugar, vegan and low FODMAP. So it is well digestible for the vast majority of people – not to mention that the ingredients are very healthy. The seeds, kernels and nuts provide valuable fats, important minerals, vitamins and fibre. They are also a good basis for a protein-rich breakfast that keeps you full for a long time.

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Auberginen-Aprikosen-Kichererbsen-Salat

Auberginen-Aprikosen-Kichererbsen-Salat

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Hier ist ein super feines Rezept für Auberginen-Aprikosen-Kichererbsen-Salat mit Honig und Basilikum. Dieses vegetarische Rezept verbindet orientalische und provenzalische Aromen. Es ist reich an Ballaststoffen, Vitaminen und Mineralien. Ausserdem enthält der Salat hochwertige Fettsäuren (Omega-6). Um die Proteinzufuhr zu vervollständigen, kannst du einfach Fetakäse oder Parmesanstreifen hinzufügen.

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Hummus with herbs and Espelette pepper

Hummus with herbs and Espelette pepper

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Do you like hummus? Then why not try a new recipe by making this hummus with herbs and Espelette pepper. It’s perfect for a friendly aperitif with friends or family!

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