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Fresh & Healthy

Potato and sardine salad with tomatoes

Potato and sardine salad with tomatoes

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The ingredient that stands out is the sardine, a fish that is little known. Yet it is very interesting from a nutritional point of view as it is rich in omega-3 fatty acids, vitamin B12 and vitamin D.

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Courgette waffles

Courgette waffles

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The courgette adds softness and moisture to the recipe, without changing the taste. In short, I find that this vegetable adds a little extra to the dough. Moreover, it is a clever way of getting young and old to consume a vegetable without really noticing it.

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Hummus mit Kräutern und Piment d’Espelette

Hummus mit Kräutern und Piment d’Espelette

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Magst du Hummus? Dann probiere doch mal ein neues Rezept aus und mache diesen Hummus mit Kräutern und Piment d’Espelette. Es ist perfekt für einen gemütlichen Aperitif mit Freunden oder der Familie!

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Granola aux algues

Granola aux algues

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As-tu déjà réalisé un granola sucré-salé ? Nous partageons avec toi cette délicieuse recette qui donnera du croquant à ta soupe !

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Barres de céréales à l’avoine

Barres de céréales à l’avoine

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La recette parfaite pour réaliser de délicieuses barres de céréales à l’avoine et au chocolat. Parfaites pour le goûter, le petit déjeuner ou comme en-cas à emporter !

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Polenta Bowl – Oriental Style

Polenta Bowl – Oriental Style

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Wie cool ist es eigentlich, sich ein Essen allein mit regionalen Zutaten zuzubereiten? Dank meiner Farmy-Bestellung weiss ich genau, woher alles in dieser Bowl kommt. Irgendwie schmeckt’s dann gleich nochmal viel besser! Ausserdem ist dieses Gericht super, wenn man nicht so viel Zeit zum Vorbereiten hat. Aber Achtung: Die Polenta braucht etwas länger zum Quellen.

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