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Gluten-Free

Forelle, Lauch und Chicorée mit Vanillesauce

Forelle, Lauch und Chicorée mit Vanillesauce

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Die Forelle ist aufgrund ihres hohen Eiweissgehaltes im Vergleich zu ihrem geringen Fettgehalt sehr beliebt. Ausserdem enthält sie neben Omega-3-Fettsäuren die Vitamine A, C, E, B1 B2 und B6. Zusammen mit dem Lauch und dem Chicorée schmeckt sie zudem einfach himmlisch!

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Shakshuka mit Auberginen

Shakshuka mit Auberginen

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Dieses Gericht ist reich an Eiweiss, leicht und vor allem super fein. Es passt sehr gut zu einer guten Scheibe Sauerteig- / Vollkornbrot oder Basmati- / braunem Reis.

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Gefrorene Bounty-Würfel

Gefrorene Bounty-Würfel

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Du hast wahrscheinlich schon die Werbung für diesen Schokoriegel mit den Kokosnüssen, dem paradiesischen Strand und dem türkisfarbenen Wasser gesehen… Wie wäre es, wenn du dieses Rezept zu Hause nachmachst und dieses kleine Stückchen Himmel probierst?

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Shakshuka with aubergines

Shakshuka with aubergines

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This dish is rich in protein, light and, above all, delicious. It goes very well with a good slice of sourdough / wholemeal bread or basmati / brown rice.

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Rhubarb-strawberry crumble

Rhubarb-strawberry crumble

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A delicious gluten-free strawberry rhubarb crumble for a summer dessert. Perfect for using seasonal ingredients!

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Sugar-free homemade granola

Sugar-free homemade granola

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This granola is not only quick to prepare, but also grain-free and therefore gluten-free, low in histamine, low in fructose or rather completely without added sugar, vegan and low FODMAP. So it is well digestible for the vast majority of people – not to mention that the ingredients are very healthy. The seeds, kernels and nuts provide valuable fats, important minerals, vitamins and fibre. They are also a good basis for a protein-rich breakfast that keeps you full for a long time.

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