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Crème fraîche

Wrap au poulet avec champignons et paprika

Wrap au poulet avec champignons et paprika

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Les wraps existent sous de nombreuses formes différentes – salés, sucrés, avec ou sans viande. Il y en a pour tous les goûts. Aujourd’hui, nous préparons des wraps avec du délicieux …

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Poulet-Wrap mit Pilzen und Peperoni

Poulet-Wrap mit Pilzen und Peperoni

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Wraps gibt es in den verschiedensten Formen – herzhaft, süss, mit Fleisch oder ohne. Für jeden Geschmack ist hier etwas dabei. Heute machen wir Wraps mit köstlichem Poulet.

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Chicken wrap with mushrooms and paprika

Chicken wrap with mushrooms and paprika

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Wraps come in many different forms – savoury, sweet, with meat or without. There is something for every taste. Today we are making wraps with delicious chicken.

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Kürbis-Flammkuchen

Kürbis-Flammkuchen

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Ich bin ein Sommerkind durch und durch. Doch hat auch der Herbst und Winter seine Reize – vor allem wenn es um’s Essen geht! Kürbis ist einer meiner absoluten Kochlieblinge. Der passt einfach zu fast allem, finde ich. Zudem ist vor allem Hokkaido Kürbis sehr gut verträglich und auch bei sensiblen Bäuchen wärmstens zu empfehlen.

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Peach seduction

Peach seduction

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Did you know that the very first fruit eaten on the moon during the Apollo 11 mission was a peach? Or that the peach is 2.6 million years old – one of the oldest fruits ever? Never mind – we’re “just” using it for a cake today. Without using an oven at all.

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Quick Red Lentil Dal

Quick Red Lentil Dal

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Did you know that the red lentil is actually brown? The strong orange-red colour only appears after peeling. That’s why it can be enjoyed after only 10 minutes of cooking and is easily digested. Today we are cooking a delicious dal with red lentils.

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