Tag Archives tofu

Salade de printemps

Salade de printemps

By Posted on 1 min read
Au printemps, c’est la saison des salades. Une recette saine et simple pour un salad bowl. Avec des ingrédients délicats et régionaux comme les asperges, les fraises et l’avocat. Essaye-la et lise ici pour en savoir plus sur cette délicieuse recette.

Share

Kürbis-Tofu-Curry

Kürbis-Tofu-Curry

By Posted on 1 min read
Bist du auf der Suche nach etwas Warmem, Exotischem und Veganem? Dann hast du’s jetzt gefunden! Hier kommt das perfekte Wintergericht für die kalten Tage. Lass deine Geschmacksknospen mit der verlockenden Mischung aus Curry und cremiger Kokosmilch in sonnigere Gefilde reisen.

Share

By
Curry de courge tofu

Curry de courge tofu

By Posted on 1 min read
Tu es à la recherche de quelque chose de chaud, d’exotique et de végétalien ? Alors tu l’as trouvé ! Voici le plat d’hiver parfait pour les jours froids. Laisse tes papilles gustatives voyager vers des contrées plus ensoleillées grâce au mélange alléchant de curry et de lait de coco crémeux.

Share

By
Pumpkin-tofu curry

Pumpkin-tofu curry

By Posted on 1 min read
Are you in search of something warm, exotic and vegan-friendly? Look no further! Behold the perfect winter dish to combat those chilly days. Let your taste buds journey to sunnier climes with the tantalising blend of curry and creamy coconut milk.

Share

By
Vietnamese fried noodles with tofu

Vietnamese fried noodles with tofu

By Posted on 1 min read
As far as my recipes are concerned, I always like to get inspired when travelling and then incorporate my experiences into my cooking at home. This results in simple but interesting fusion dishes. One of my favourite foodie countries so far has been Vietnam. I love the fresh flavours they achieve with all the herbs. And that’s exactly what you can taste in these noodles.

Share

Vietnamesische gebratene Nudeln mit Tofu

Vietnamesische gebratene Nudeln mit Tofu

By Posted on 1 min read
Was meine Rezepte angeht, lasse ich mich immer gerne beim Reisen inspirieren und baue das dann zuhause in meine Küche ein. So entstehen einfache aber interessante Fusion-Gerichte. Eine meiner liebsten Foodie-Länder bisher war Vietnam. Ich liebe den frischen Geschmack, den sie mit den vielen Kräutern zaubern. Genau das schmeckt man auch in diesen Nudeln.

Share