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Hummus with herbs and Espelette pepper

Hummus with herbs and Espelette pepper

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Do you like hummus? Then why not try a new recipe by making this hummus with herbs and Espelette pepper. It’s perfect for a friendly aperitif with friends or family!

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Shakshuka aux aubergines

Shakshuka aux aubergines

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Ce plat est riche en protéines, léger et, surtout gourmand. Il s’accompagne très bien avec une bonne tranche de pain au levain/complet ou avec du riz basmati/complet.

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Aubergine, apricot and chickpea salad

Aubergine, apricot and chickpea salad

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Here is a delicious recipe for aubergine, apricot and chickpea salad with honey and basil. This vegetarian recipe blends oriental and Provençal flavours. It is rich in fibre, vitamins and minerals. It also contains good quality fatty acids (omega-6). To complete the protein intake, you can easily add feta cheese or strips of parmesan cheese.

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Colourful salad with honey and lemon sauce

Colourful salad with honey and lemon sauce

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This salad is a complete protein and energy meal. It is high in fibre, essential fatty acids, vitamins and minerals. It is easy to prepare and can also be served with grilled meats.

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Hummus mit Kräutern und Piment d’Espelette

Hummus mit Kräutern und Piment d’Espelette

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Magst du Hummus? Dann probiere doch mal ein neues Rezept aus und mache diesen Hummus mit Kräutern und Piment d’Espelette. Es ist perfekt für einen gemütlichen Aperitif mit Freunden oder der Familie!

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Tempeh mit Balsamico und Senf mariniert

Tempeh mit Balsamico und Senf mariniert

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Du weisst nicht, wie man Tempeh kocht oder würzt? Dann ist dieses Rezept genau das Richtige für dich! Denn damit marinierst du Tempeh perfekt und geniesst eine ganz neue Art von Geschmack.

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