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All-time Classic

Rhubarb-strawberry crumble

Rhubarb-strawberry crumble

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A delicious gluten-free strawberry rhubarb crumble for a summer dessert. Perfect for using seasonal ingredients!

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Sugar-free homemade granola

Sugar-free homemade granola

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This granola is not only quick to prepare, but also grain-free and therefore gluten-free, low in histamine, low in fructose or rather completely without added sugar, vegan and low FODMAP. So it is well digestible for the vast majority of people – not to mention that the ingredients are very healthy. The seeds, kernels and nuts provide valuable fats, important minerals, vitamins and fibre. They are also a good basis for a protein-rich breakfast that keeps you full for a long time.

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Rösti de céleri

Rösti de céleri

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Tout le monde connaît les röstis. Mais cette recette apporte un twist à ce plat traditionnel suisse.

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Roher Kuchen mit griechischem Joghurt und Mango

Roher Kuchen mit griechischem Joghurt und Mango

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Dieses Rezept ist eine leichte Version von Käsekuchen, aber nicht weniger fein. Er muss nicht gekocht werden und ist reich an Eiweiss.

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Hummus with herbs and Espelette pepper

Hummus with herbs and Espelette pepper

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Do you like hummus? Then why not try a new recipe by making this hummus with herbs and Espelette pepper. It’s perfect for a friendly aperitif with friends or family!

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Zuckerfreies Granola zum Selbermachen

Zuckerfreies Granola zum Selbermachen

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Dieses Granola ist nicht nur im Nu selber zubereitet, sondern auch noch getreide- und somit glutenfrei, histaminarm, fructosearm bzw. sogar komplett ohne zugesetzten Zucker, vegan sowie Low FODMAP. Es ist also für die allermeisten Menschen gut verträglich – mal ganz abgesehen davon, dass die Zutaten sehr gesund sind. Die Samen, Kerne und Nüsse liefern wertvolle Fette, ausserdem wichtige Mineralstoffe, Vitamine plus Ballaststoffe. Zudem sind sie eine gute Basis für ein proteinreiches Frühstück, das lange satt hält.

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